3 Úno 2016
Těstoviny Aglio e olio
Klasická italská kuchyně nikdy nezklame. Jen z pár surovin si můžete připravit skvělé těstoviny Aglio e olio – jedny z nejlepších těstovin jaké známe – česnek (aglio), olej (olio) a parmazán.
Těstoviny Aglio e olio
Základem těstovin Aglio Olio je česnek pěkně opečený do zlato – hněda. Pokud ho necháte příliš světlý, nedostanete z něj plnou chuť a připravíte se o příjemně křupavou chuť. Pokud ho opečete příliš – zhořkne. Množství ingrediencí je orientační – v případě tohoto receptu se opravdu můžeme řídit podle sebe. Zejména pokud nemáte rádi pálivé nebo připravujete těstoviny pro děti, tak určitě vynecháte chilli :)
Co potřebujeme: | Postup: |
Náš tip:
|
|
Vyzkoušejte i naše další recepty na pizzu a těstoviny:
- těstoviny plněné špenátem
- těstoviny s ořechy
- lasagne se špenátem bez mouky
- barevné špagety s tofu chilli
Inspirujte se i našimi dalšími receptami
Zdroj obr.: dreamstime.com